SİYASET

Bilal Yıldırım, seçim çalışmasına hız verdi

Bilal Yıldırım, seçim çalışmasına hız verdi

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Eğer Malatya’da son 20 yılda Milli Görüş Belediyeciliği hakim olsaydı, Malatya deprem felaketlerinde bu kadar yıkım görmezdi” dedi.
31 Mart yerel seçim çalışmalarını esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak sürdüren Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “6 Şubat depremlerinde Malatya büyük bir deprem felaketi yaşadı. Malatya’da son 20 yılda yeni kurulan merkezler yerle bir oldu. Çünkü ahlaklı bir belediyeciliği kuramadılar. Binlerce Malatyalı ahlaklı yönetilmeyen belediyeler nedeniyle 30-30 yıllık birikimlerini kaybetti. Şimdi birilerinin Malatya’da Milli Görüş taklidi yaptıklarını görüyoruz. 20 yıldır akıllarına gelmeyen, 20 yıldır hayatlarına yaklaştırmadıkları Milli Görüş belediyeciliğini şimdi hatırladılar. Malatya’mız da vatandaşımızın tüm birikimleri ile satın aldığı dairelerin çürük yapılmasına göz yumanların, bataklık alanlara sınırsız imar izni verenlerin, zenginlere belediye imkanları ile villa yapanların ve onlara göz yumanların Milli Görüş ile ilgisi, kan bağı ve yakınlığı olamaz” şeklinde konuştu.
Bilal Yıldırım, “Eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı belediyeciliği temel alan Milli Görüş hakim olsaydı, Malatya deprem felaketlerinde bu kadar yıkım görmezdi. Resmi rakamlara göre 120 bin Malatyalı kara kışta konteynerlerde yaşıyor, ama Malatya’nın yıkımına neden olan tüm sözde siyasetçiler sıcak villalarda yaşıyor. Bunların bu saatten sonra Malatya’ya ve Malatyalılara vereceği tek şey yıkımdır, felakettir. Malatyalıların, bunlara 31 Mart'ta gereken dersi vereceğinden eminiz. Çünkü Malatyalılar ikinci bir yıkımı bir daha kaldıramaz” diye konuştu.

AdminAdmin