ÇEVRE

FIRAT EDAŞ, Malatya’da Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor

FIRAT EDAŞ, Malatya’da Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya ilinde aydınlatma bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre kent genelinde ve çevreyolu üzerinde birçok aydınlatma direğinin bakım ve onarım çalışmasını tamamlandı.

Sorumlu olduğu illerde kaliteli ve kesintisiz enerji arzını sağlamak için faaliyetlerini sürdüren Fırat EDAŞ, Malatya ilinde aydınlatma bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü, çevreyolu güzergahına, 1.531 adet direk ve 2.960 adet armatür kontrolü gerçekleştirerek bölgede estetik ve yüksek verimli bir aydınlatma sağladı.

Turgut Özal Viyadüğünden, İnönü Üniversitesi’ne kadar 25 km uzunluğundaki hatta, özellikle yaşanan afet sonrasında aydınlatma için yoğun çalışmalar sürdüklerini belirten Fırat EDAŞ ekipleri, “Malatya’da 6 Şubat’ta meydana gelen deprem ve sonrasındaki yıkım – enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle kent genelinde birçok aydınlatma unsurumuz zarar gördü. Afet sonrasında oluşan enerji altyapısını sorunlarını gidermek için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürdük. Planlanan bakım ve onarım programı kapsamında ekiplerimiz, Malatya’nın sokaklarını daha iyi aydınlatmak ve güvenliği sağlamak için tüm imkanlarıyla seferber oldu” açıklamasında bulundu.

Müşterilerinin talep ve beklentilerine en iyi çözümleri sunabilmek için sürekli iyileştirme prensibiyle çalışan Fırat EDAŞ, 2024 yılı planları kapsamında bakım onarım faaliyetlerine devam edeceğinin altını çizdi.

AdminAdmin