KÜLTÜR-SANAT

Genç yazar İhsan Kartoğlu okuyucuları ile buluştu

Genç yazar İhsan Kartoğlu okuyucuları ile buluştu

Malatya’nın en büyük alışveriş merkezi olan Malatya Park AVM’de, Yazar İhsan Kartoğlu imza gününde okuyucuları ile buluştu.

Bir köy okulunda görev yapan ve öğrencileriyle çektiği renkli videolarıyla adından söz ettiren fenomen öğretmen İhsan Kartoğlu, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde DR Mağazasında düzenlenen imza gününde okuyucuları ile buluştu.

Öğrencileriyle çektiği renkli videoları sosyal medyada paylaşarak adından söz ettiren ve kısa sürede yüz binlerce takipçiye ulaşan Eğitimci-Yazar İhsan Kartoğlu, okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılaşarak kitabını imzaladı. Uzun kuyrukların oluştuğu imza günü etkinliğinde okurlar, kitabını imzalatmak için heyecanla beklerken Kartoğlu’nun “Takla Bunları Kafana” kitabı güvercinlerini satan Al Yanak Hakan ismindeki öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

Kitapta ilk öğrencilerinden Hakan’ı ve tüm Türkiye tarafından bilinen taklacı güvercinlerini anlattığını söyleyen Kartoğlu, “Bu kitapta bir hayvan üzerinden çocuğa bir insanı sevmek için bir nedeninin olmaması gerektiği duygusunu aşılamak istiyorum. Bunun yanında taklacı güvercini özel bir çocuk gibi tasvir ediyorum. Bu sayede özel çocuklara güvercin tasviri üzerinden farklı bir pencere açıyorum. Her çocuktan aynı başarıyı beklemememiz gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum. Bunu Al Yanak’ın arkadaşları ile daha da öne çıkarıyorum. Çalışkan adlı arkadaşı başarıya çok çalışarak ulaşmış. Oyuncak adlı arkadaşı başarıya oyunla öğrenerek ulaşmış. Bilge adlı arkadaşı neyi nasıl yapmasını gerektiğini çok iyi bildiği için başarıya ulaşmış. Başarıya ulaşma yolları farklıdır” diye konuştu.

AdminAdmin