ÇEVRE

Yeşilyurt’ta yol çalışmaları sürüyor

Yeşilyurt’ta yol çalışmaları sürüyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçenin mahallelerini Türkiye Yüzyılına uygun yatırımlarla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt’un son dönemlerde en fazla tercih edilen mahalleleri arasında yer alan Aşağıbağlar Mahallesi'nin yaşam seviyesi Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarıyla her geçen gün daha iyi bir seviyeye yükseliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uygun yatırımları Yeşilyurt’un dört bir tarafında vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Aşağıbağlar Mahallesi'nde başlattığı yol yenileme, çevre düzenleme ve tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde inceledi.

Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Ömer Şahin, mahallelerinde gerçekleşen yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu. Yeşilyurt’un en fazla tercih edilen mahalleleri arasında yer alan Aşağıbağlar Mahallesinin yaşam seviyesini yükselten yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, ilçenin bütün cadde ve sokaklarını ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uygun hizmetlerle daha konforlu bir hale getirdiklerini ifade etti.
Başkan Çınar, kış ayı gelmeden planlamaya alınan tüm yatırımları gerçeğe dönüştürmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, "6 Şubat 2023 tarihindeki büyük depremlerde zemini sert ve sağlam olduğu için diğer bölgelerimize oranla daha az etkilenen Aşağıbağlar mahallemizde aşırı kullanımdan dolayı bozulan ve yıpranan yollarımızı baştan aşağıya yeniliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bölgedeki teknik incelemelerinin ardından düzenlenmesine karar verdiği yollarımızın öncelikle alt yapı çalışmaları yapıldı akabinde tam kaplamalı sıcak asfalt serimi yapılıyor. Yollarımızın yenilenmesiyle birlikte bu bölgemizdeki hem ulaşım ağımızı konforlu hale getiriyoruz hem de cadde ve sokaklarımızın daha düzenli olmasını sağlıyoruz. Muhtarımıza çalışmalarımıza verdiği güçlü desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak kış ayı gelmeden planladığımız yatırımları vatandaşlarımızla buluşturmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında canla başla çalışarak bir yandan yollarımızın bakım ve tamiratlarını yaparken diğer taraftan da yeni yolları açıp sathi kaplama ve sıcak asfalt serimlerine hız verdiler” şeklinde konuştu.

AdminAdmin