SANAT

‘Keloğlan Masalları Müzikali-Elma Şekeri Festivali’ tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

‘Keloğlan Masalları Müzikali-Elma Şekeri Festivali’ tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Yeşilyurt Belediyesinin düzenlediği ‘Keloğlan Masalları Müzikali-Elma Şekeri Festivali’ tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü. Üç ayrı seans halinde sahnelenen tiyatro gösterisini izleyen çocuklar keyifli ve mutlu anlar yaşadılar.
TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan çizgi filme sadık kalınarak hazırlanan ‘Keloğlan Masalları Müzikali’ özel şarkıları, etkileyici dekoru ve profesyonel dansçılardan oluşan ekibiyle çocukların hayal dünyasına farklı bir renk kattı. Keloğlan Masalları Müzikali Bilgecan Dede, Balkız, Kara, Sivri, Sinek gibi karakterleri ile çocukları eğlendirdi.
Hareketli şarkılar, danslar, kahramanlar, heyecan verici konusu ve göz alıcı dekoruyla büyük ilgi uyandıran Keloğlan Masalları Müzikali, her üç seansta da salonu tıklım tıklım dolduran çocuklara keyifli anlar yaşattı.
Tiyatro gösterisini çocuklarla birlikte izleyen Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların ara tatil zamanlarını eğlenceli ve keyifli bir şekilde geçirmeleri için düzenledikleri kültürel etkinliklere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.


‘Keloğlan Masalları Müzikali- Elma Şekeri Festivali’ etkinliğine gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Çınar salonda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmada; “Belediye olarak çocuklarımızı tatil döneminde de yalnız bırakmıyoruz, söz verdiğimiz gibi güzel bir tiyatro gösterisini bugün sizlerle buluşturduk. Çocuklarımızın tatil döneminde eğlenmesi ve zamanını faydalı geçirmesi bizim için önemlidir. Çocuklarımıza yönelik sürpriz etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz. Konteyner kentlerimizde kalan çocuklarımızı da unutmadık, onlara yönelikte sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz. Bugünde TRT Çocuk Kanalının sevimli yapımlarından olan Keloğlan Masalları Müzikalini sizlerle buluşturduk. Sizlerin gösterdiği teveccüh ve yüksek katılım bizleri mutlu etti, hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz, başarılı ve güzel bir hayat yaşamaları içinde elimizden geleni yapıyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin