SİYASET

“Ülkenin beka sorunu yok, ama Malatya'nın bir beka sorunu var”

“Ülkenin beka sorunu yok, ama Malatya'nın bir beka sorunu var”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, yerel seçimlerin bir Cumhurbaşkanı seçme seçimi olmadığını belirterek, “Ülkenin bir beka sorunu yok, ama Malatya'nın bir beka sorunu var. Malatya’mıza sahip çıkalım” dedi.

Bilal Yıldırım, “Oylarınızı, yukarıdan paraşütle Malatya'ya indirilen adaylara değil, içinizden çıkmış, bu şehrin en zor gününde sokağında olan insanlara veriniz.” çağrısında da bulundu.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin yanındaki esnafları ziyaret ederek, sohbet edip, oy desteği talebinde bulundu.

“Malatya’mıza sahip çıkalım”

Bilal Yıldırım, “Malatya harap oldu, ama ümitsiz değiliz.  Halkımızın desteği ile seçimi kazanacağız. Bu seçim bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Ülkenin bir beka sorunu yok, ama Malatya'nın bir beka sorunu var. Malatya’mıza sahip çıkalım. Halkımız Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkeyi yönetmek üzere Cumhur İttifakının adayına oy verdi, şimdi Malatya’yı yönetecek olan kadrolar için oy verecek. Oylarınızı atanmış adaylara değil, yukarıdan paraşütle Malatya'ya indirilen adaylara değil, içinizden çıkmış, bu şehrin en zor gününde sokağında olan insanlara veriniz.” dedi.

“Aile şirketlerini değil, halkımızı zenginleştirmek için siyaset yapıyoruz”

Esnafların yoğun desteği ile karşılaşan Bilal Yıldırım, “Allah’tan en çok hakkımızda hayırlı olmasını nasip etmesini diliyoruz. Vatandaşımızın önce duasını, sonra oyunu talep ediyoruz. Bizim çalışacak enerjimiz var. Biz, Ahlaklı belediyecilik yönetimi ile Malatyalıları buluşturmak istiyoruz. Biz aile şirketlerini büyütmek için siyaset yapmıyoruz, halkımızı zenginleştirmek için siyaset yapıyoruz.” İfadelerini kaydetti.

AdminAdmin