EKONOMİ

“Tekstil Sektörünün Geleceği” Malatya’da konuşulacak

“Tekstil Sektörünün Geleceği” Malatya’da konuşulacak

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, tekstil sektörünün güncel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili konuların Malatya’da düzenlenecek “Türkiye İstişare Toplantısı’nda” istişare edileceğini söyledi.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, MÜSİAD Sektör Kurulları ve Fuar Forum Komisyonu tarafından kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında iş birliğinin geliştirilmesi, sektörel sorun ve çözüm önerilerinin konuşularak sektörel istişarelerin gerçekleştirilmesi amacıyla MÜSİAD şubeleri tarafından “Türkiye İstişare Toplantıları” düzenlendiğini belirtti.
Akçin, 28 Ekim Cumartesi günü “Tekstil Sektörünün Geleceği” temasıyla toplantının Malatya’da gerçekleştirileceğini belirterek, depremden etkilenen bölgelerde üretim ve ticaretin yeniden güçlendirilmesi amacıyla toplantının Malatya’da gerçekleştirilmesini istediklerini söyledi.
Akçin, MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından organize edilen toplantıya Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın yanı sıra MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Burhan Özdemir ile MÜSİAD Sektör Kurulları ve Fuar Forum Komisyonu Başkanı Erkan Gül’ünde katılacağını kaydetti.

AdminAdmin