SİYASET

Sami Er’den ilk STK ziyareti Malatya TSO’ya

Sami Er’den ilk STK ziyareti Malatya TSO’ya

Seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretini Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, büyük depremler yaşamış Malatya’nın küllerinden doğacağını ifade ederek, Malatya TSO ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi.

Sami Er, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve MTSO üyeleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Sami Er, seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretini Malatya TSO’Qya yaptığını dile getirdi.

“Malatya TSO İle Her Daim İstişare İçinde Olacağız”

Yoğun katılımın olduğu ziyaret sırasında konuşan Er, büyük depremler yaşamış Malatya’nın küllerinden doğacağını ifade ederek, Malatya TSO ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında katılımcıların sorularını da yanıtlayan Er, “Göreve seçildiğimiz takdirde ortak akıl ve yönetişim düsturuyla hizmet edeceğiz” dedi.

“Sürecinin İstişare Kültürüyle Yürütülmesi Taraftarıyız”

İlk STK ziyaretini Malatya TSO’ya gerçekleştirdiği için Er’e teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, “Depremlerden ağır yara alan Malatya’nın daha hızlı toparlanması için Malatya TSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması sürecinin istişare kültürüyle yürütülmesi taraftarıyız. 10 bini aşkın üyesi ile Malatya’nın en büyük STK’sı olan Odamızın son 1 yılda sağlıklı görüşleri alınması, ancak bundan sonra alınması konusunda ümitliyiz. MTSO olarak doğru adımları desteklemeye, yanlışı da eleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

AdminAdmin