Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Minibüsün çarparak ölümüne neden olduğu gençten geriye ayakkabısı kaldı

Minibüsün çarparak ölümüne neden olduğu gençten geriye ayakkabısı kaldı
Paylaş:

Malatya'da kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki gence çarpan minibüs durmayarak olay yerinden kaçarken, çarpmanın şiddeti ile metrelerce savrularak ağır yaralanan Mert Umut Ulutaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.15 sıralarında Malatya- Ankara karayolu İstasyon Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan Mert Umut Ulutaş'a (23) plakası ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen servis minibüsü çarptı. Kaza sonrası genç metrelerce savrulurken araç sürücüsü ise durmayarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken bilinci kapalı bir şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının gözyaşları ile anlattığı kazada talihsiz gençten geriye ayakkabısı kalırken ekipler bölgede inceleme yaptı. Kazaya karışan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.