GENEL

TEDAŞ ve FIRAT EDAŞ Arasında “Dijital atölye” İş Birliği

TEDAŞ ve FIRAT EDAŞ Arasında “Dijital atölye” İş Birliği

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği yapıldı. TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen iş birliği töreninde TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi kapsamında “Eğitim Seti İş Birliği” Anlaşması imzalandı. Anlaşma ile saha çalışanlarına verilen teknik eğitimlerin etkinliğinin ve verimliğinin artırılması hedefleniyor.

Şirket bünyesinde görev yapan tüm saha çalışanlarına verilecek eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirilmesini sağlayan “TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin” Fırat EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE TEKNİK BİLGİLENDİRME EĞİTİMİN ÖNCELİĞİ OLACAK

TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan imza töreni ile hayata geçirilecek olan sistem sayesinde eğitimlerde teknik bilgilendirme konuları öncelikli olarak ele alınacak.

1000’i aşkın saha çalışanına tehlikelerden uzak, esnek ve etkili bir şekilde eğitim sunmayı hedefleyen Şirket, sürdürülebilir ve yenilikçi bir bakış açısını saha çalışanlarına da kazandıracak.

Gerçek hayatta karşılaşılan problemlerden yola çıkılarak üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan, sanal gerçeklik senaryoları ve bu senaryolar içerisinde kullanıcıların problemlerin çözümü için gerçekleştirebilecekleri çeşitli etkileşimleri içeren yazılım teknolojisi ile ilerletilen sistemde öncelik yine “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimlerinin olacak.

YAPICI: “SEKTÖRE YÖN VERMEYE VE İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı, elektrik dağıtım sektörünün kamu tarafı olarak, TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi vasıtasıyla dağıtım şirketleri ile bir araya gelmekten ve iş birliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Elektrik dağıtım sektöründe verilen tüm eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin Fırat EDAŞ tarafından kullanımına ilişkin protokolün imza töreninde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Dijital Atölye Sistemi, sektörümüzün yapısı ve ihtiyaçları doğrultusunda, TEDAŞ olarak bizim en çok önemsediğimiz konulardan biri olan eğitim faaliyetlerinin verimlilik esasına dayalı yürütülmesi çerçevesinde hayata geçirilmiş bir projedir. Yaptığımız çalışmaların şirketiniz tarafından benimsenmiş olması; kamu-özel iş birliği dayanışmasına iyi bir örnek teşkil etmektedir. Diğer taraftan ortaya koyduğumuz bu ürüne göstermiş olduğunuz ilginin bizleri yeni çözümler üretmek için motive ettiğini de sözlerime eklemek isterim. Kamu ve özel sektörün iş birliği ve birlikte hareket etmesine katkı sağlayacak olan bu projemizde emeği geçen herkesi kutluyor, bu iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum. TEDAŞ olarak yapacağımız yeni projelerle ilklere imza atmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

ÇELİK: “PROJE SEKTÖRE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK”

Ankara’da gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik;

“TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün eğitimde dijitalleşme ve dönüşme hedefi çerçevesinde yapmış oldukları projenin bir ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak önceliğimiz her zaman kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşlarımızla en doğru şekilde buluşturmak olmuştur. Bu hizmeti sağlarken de en büyük gücümüz saha çalışanlarımız. İmza attığımız proje ile artık sahadaki insan kaynağımızın teknik eğitimlerini zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde gerçekleştirecek ve sektöre katma değer sağlayacağız. Bu sebeple iş süreçlerimizi geliştirme noktasında destek olacak projeyi hayata geçiren TEDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI’ya ve emeği geçen ekip arkadaşlarına Şirketim adına teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin