FUTBOL

Malatyalılar, Süper Kupa'nın Malatya'da oynanmasını istiyor

Malatyalılar, Süper Kupa'nın Malatya'da oynanmasını istiyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa müsabakasını deprem bölgesinde oynamak istediklerini söylemesi, deprem bölgesi olan Malatya’da olumlu karşılandı. Malatyalı depremzedeler, mücadelenin Malatya’da oynanmasını istiyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un ziyareti sırasında yaptığı, "Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın" açıklaması Malatya’da da olumlu karşılandı.
6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya’da vatandaşlar, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçın kentlerinde yapılmasının şehir adına olumlu olacağı kanaatinde. Zor günler geçiren esnaf adına Süper Kupa'nın, Malatya’da oynanmasının artılarının olacağını düşünen depremzedeler, bu mücadelenin depremzedelere de moral olacağı görüşünü dile getiriyorlar.
Trendyol 1. Lig’de yer alan Yeni Malatyaspor, deprem sonrası federasyona başvurmuş ve 2 yıl ligden çekilmişti.
Böyle bir karar alınması durumunda uzun bir aradan sonra iki büyük takımın Malatya’ya gelecek olması şimdiden taraftarları da heyecanlandırdı.

AdminAdmin