Çelikhan–Doğanşehir Karayolu Tipi Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

ÇEVRE

Çelikhan–Doğanşehir Karayolu Tipi Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi mevkiinde bulunan Çelikhan–Doğanşehir Karayolu, etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı olarak çift yönlü ulaşıma kapatıldı.

Karayolları ekipleri ile Doğanşehir Belediyesi ekiplerinin koordinasyon içerisinde ve kesintisiz şekilde yürüttüğü çalışmalar neticesinde yol, yapılan yoğun kar küreme ve temizleme faaliyetlerinin ardından yeniden çift yönlü trafiğe açıldı. Ancak bölgede etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanabildiği bildirildi.

Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur’un koordinesinde yürütülen çalışmalarda, Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yolda mahsur kalan vatandaşlara iaşe desteği sağlandı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 40 araçta bulunan 100’e yakın vatandaşın güvenli şekilde kurtarıldığı öğrenildi.

Kaymakam Sungur, yürütülen çalışmaları sahada bizzat inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti, özveriyle görev yapan ekiplere de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Sağanak ve Dolu Alarmı

Sağanak ve Dolu Alarmı

13-06-2026 - ÇEVRE

Battalgazi’de Çiftçilerden Sulama Yatırımları Çağrısı

Battalgazi’de Çiftçilerden Sulama Yatırımları Çağrısı

13-06-2026 - ÇEVRE