Mehmetçiğin İçini Isıtan Anlamlı Destek

GENEL

Mehmetçiğin İçini Isıtan Anlamlı Destek

Malatya’da zorlu kış şartlarında görev yapan Mehmetçiklere, Ankara’dan anlamlı bir destek ulaştı.

Ankaralı Hatice Güner tarafından sevgiyle örülen 195 adet el emeği boyunluk, Malatya’daki askeri birliklere teslim edildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinesinde, Yamadağ bölgesinde konuşlu 219 No’lu Hava Radar Kıta Komutanlığı’nda görev yapan personele ulaştırılan boyunluklar, özellikle yüksek rakım ve sert hava koşullarında görev yapan askerler için hem fiziki hem de manevi destek oldu. Bağış kapsamında boyunlukların bir kısmı da Ankara’daki Karargâh Destek Kıta Grup Komutanlığı’na teslim edildi.

Her ilmeğinde vatan sevgisi bulunan el emeği boyunlukların, Malatya’da görev yapan Mehmetçiklerin moral ve motivasyonuna katkı sunduğu belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk kadınının her daim ordusunun yanında olduğunun somut bir göstergesi olarak değerlendirilen destek için Hatice Güner’e teşekkür edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Doğanyol’da Yöresel Ürünler Festivali Heyecanı

Doğanyol’da Yöresel Ürünler Festivali Heyecanı

29-07-2026 - GENEL

Darende İçin Yatırım Mesaisi: Başkan Bozkurt Elazığ’da Temaslarda Bulundu

Darende İçin Yatırım Mesaisi: Başkan Bozkurt Elazığ’da Temaslarda Bulundu

29-07-2026 - GENEL