Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

SİYASET

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Murat Aslan, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Yeşilyurt'ta 641 sandıkta yaklaşık 207 Bin seçmen oy kullanacak. Halkın iradesinin sandığa güvenli ve şeffaf bir biçimde yansıması için sandık görevlilerinin çok özverili ve dikkatli olması gerektiğini söyledi.

“SANDIK GÜVENLİĞİNDE HEPİMİZ ÇOK DİKKATLİ VE ÖZVERİLİ HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ”

Aslan, Yeşilyurt'un ve Malatya'nın yeniden ayağa kalması ve eski özlenen günlerine dönmesi için daha modern yaşanılabilir bir Yeşilyurt için 31 Mart'ta sandığa gideceğiz. Bizim için her oy değerlidir. Verilen oyun doğru kayda alınması ve sonuçların kamuoyu ile şeffaf şekilde paylaşılması demokrasimiz için ekmek gibi su gibi gereklidir. Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu ve güvenli bir seçim iklimi oluşturmak için her bir sandık görevlimize, partimize ve vatandaşımıza önemli görevler düşüyor. İlçemiz ve şehrimiz için 31 Mart Pazar günü çok önemli bir dönemeç olacak ve bu süreçte hepimiz çok dikkatli ve özverili hareket etmek zorundayız. Seçim ve sandık güvenliği konusunda, seçim günü geldiğinde sandıklarımızın başından bir an olsun ayrılmamız geleceğimizi tehlikeye atmak olur. Bu konuda gereken hassasiyeti göstermemizin hayati önem taşıdığına inanıyorum.

Bu anlamda değerli sandık görevlisi yol arkadaşlarımız sandık güvenliği için ve değerli oylarının korunmasına özen göstereceğine güvenimiz tamdır.  6 Şubat'ta yıkılan Yeşilyurt'umuzu ve Malatya'mızı hep birlikte el birliği ile daha güzel bir geleceğe taşımamız sandıklara hepimiz sahip çıkalım.

Murat Aslan 6 Gün sonra yapılacak yerel seçimlerin barışın, kardeşliğin, huzurun ve güvenin inşa edildiği bir seçim olmasını ayrıca başta Yeşilyurt'umuza, Malatya'mıza, Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Barış Yıldız, Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı’nı Göreve Çağırdı

Barış Yıldız, Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı’nı Göreve Çağırdı

26-04-2024 - SİYASET

Ölmeztoprak: “Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”

Ölmeztoprak: “Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”

21-04-2024 - SİYASET