“Nazife Özdemir, Biz büyük bir Aileyiz! Ortak Paydamız Sadece Malatya'dır”

KÜLTÜR-SANAT

“Nazife Özdemir, Biz büyük bir Aileyiz! Ortak Paydamız Sadece Malatya'dır”

12 - 15 Ekim Tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan Geleneksel 6. İstanbul Malatya Günlerinin başarılı ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için son kez istişare toplantısı yapıldığını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatya Konfederasyonu ( MAKOM ) ve ( MASTÖB ) Genel Başkanı Nazife Özdemir şu ifadelerde bulundu:

Tüm Dernek, Federasyon ve Vakıf Başkanlarımız, Basın Mensuplarımız, Sanatçılarımız, Sunucularımız kısacası tüm dostlarımız ve paydaşlarımız ile bir araya geldik.

Genel Başkanı Nazife Özdemir, "Biz Birlikte Malatyayız" Sloganı İle 12-15 Ekim tarihlerinde Yenikapı'da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri ile ilgili bir araya gelerek yaralarımızı nasıl hep birlikte sararız diyerek hep birlikte bir istişare toplantısı düzenledik.

Etkinliğimizin sorunsuz ve eksiksiz tamamlanması için fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu etkinliğimizi de sorunsuz bir şekilde tamamlayarak Malatyalılara yakışır bir şekilde anlımızın akıyla çıkarız. Bu vesile ile toplantıya Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Biz büyük bir Aileyiz! Ortak paydamız sadece Malatya'dır.

İnşallah 12-15 Ekim'de düzenleyeceğimiz 6. Geleneksel İstanbul Malatya Günlerine tüm hemşerilerimizi ve İstanbulluları bekliyoruz. Yenikapı'da görüşmek üzere!

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor

Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor

26-04-2024 - KÜLTÜR-SANAT

"Yeşilyurt'ta sanatsal ve kültürel kurslara yoğun ilgi"

26-04-2024 - KÜLTÜR-SANAT