Vali Yazıcı: "Herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır"

GENEL

Vali Yazıcı:

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan saha tarama çalışmalarında olumsuz bir duruma rastlanmadığını açıkladı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı depremin saat 12.34’te yerin 17,3 kilometre derinliğinde olduğunu açıkladı. Çevre illerden de hissedilen deprem sonrası büyük panik yaşanırken, saha tarama çalışmaları başlatıldı.
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, saha tarama çalışmaları sonucu olumsuz bir duruma rastlanmadığını açıklayarak, "İlimiz Yeşilyurt merkezli yaşadığımız 4.6 büyüklüğündeki depremde yapılan saha taramaları sonrası kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşerilerimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Geçmişin İzleri Malatya’da Gün Yüzüne Çıktı

Geçmişin İzleri Malatya’da Gün Yüzüne Çıktı

25-07-2026 - GENEL

Malatya'da ″Ülke Uzmanı Akademisi″ Projesi İçin İmzalar Atıldı

Malatya'da ″Ülke Uzmanı Akademisi″ Projesi İçin İmzalar Atıldı

24-07-2026 - GENEL