Yıkım kararı verilen binasında intihar girişiminde bulunan kadını polis kurtardı

ASAYİŞ

Yıkım kararı verilen binasında intihar girişiminde bulunan kadını polis kurtardı

Malatya'da 7 katlı ağır hasarlı binanın yıkım kararına ihtiraz eden apartman sakini bir kadın, çıktığı teras katın demir ayaklarına kendini iple bağlayarak intihar girişiminde bulundu. Zaman zaman kendini aşağı sarkıtan kadını polis son anda kurtardı.
Olay, 15.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat 2023 depremlerinde ikamet ettiği 7 katlı ağır hasarlı binanın yıkım kararına ihtiraz eden apartman sakini bir kadın, çıktığı teras katın demir ayaklarına kendini iple bağlayarak intihar girişiminde bulundu.
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ile UMKE ekipleri sevk edilirken bulvar tek yönlü trafiğe kapatıldı. İkna çabalarına olumsuz yanıt veren ve zaman zaman kendini aşağı sarkıtan kadın, daha sonra Asayiş Şube ekiplerince bulunduğu yerden alınarak önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uyuşturucu Operasyonunda 3 Bin 892 Hap Ele Geçirildi

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Bin 892 Hap Ele Geçirildi

26-06-2026 - ASAYİŞ

Yalnız Yaşadığı Konteynerde Ölü Bulundu

Yalnız Yaşadığı Konteynerde Ölü Bulundu

24-06-2026 - ASAYİŞ