SİYASET

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Ben ekibimle beraber "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

Murat Aslan, Malatya'nın bu çalışmalarla ayağa kalkması çok zor görünüyor. İktidarın belediye başkan adayları vatandaşa gerçekler yerine hayal satıyorlar dedi.

Bugün Vuslat TV'de katıldığı bir programda 13 yıl önce Malatya'da bir dergiye yazdığı köşesinde olası bir Malatya depreminin sonucunun nasıl olacağını neredeyse 6 Şubat depreminde birebir yaşanmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Murat Aslan, Türkiye geneli birçok projede kendisinin imzasının olduğunu, Malatya'da ilk yapılan TOKİ ve Organize sanayi bölgesi yerleşkesinde yine kendisinin imzası olduğunu dikkat çekti. Maalesef benim üzüldüğüm 35 yıllık bir iş deneyimim olmasına rağmen Malatya'da hiç bir Allah'ın kulunun kendisini aramadığını Bilgi ve Birikimimden faydalanmadığının altını çizdi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Şehri yönetenlerin bizler gibi ömrünü bu işlere adamış insanlardan faydalanarak istişare etselerdi Ne 24 Ocak 2020'de ki Elazığ Sivrice Depreminde, nede 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde bu kadar insan ölmez bu kadar ağır sonuçlar çıkmazdı. Vuslat TV ekranlarından milletimize söz veriyorum eğer göreve seçil ipte gelirsek 1 Nisan sabahı itibarıyla sahada olup milletimizle birlikte bu kenti ayağa kaldırmanın startını vereceğiz. Ben ekibimle beraber "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

AdminAdmin