EĞİTİM

Battalgazi Belediyesinin düzenlendiği KPSS tekrar kampı yoğun ilgi gördü

Battalgazi Belediyesinin düzenlendiği KPSS tekrar kampı yoğun ilgi gördü

Battalgazi Belediye tarafından geleneksel hale getirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı tekrar dersleri başladı.
Deprem sonrasında ders çalışacak ortam ve kaynak bulmakta zorlanan kursiyerler için yapılan tekrar dersleri sayesinde kursiyerler sınavlara hazırlanma imkanı buluyor. Kursiyerler bu imkanı kendilerine sunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti.


6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi sonrasında öğrencilerin derslerine adapte olması ve derslerden geri kalmaması için birçok proje gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda da (KPSS) kursiyerleri yalnız bırakmıyor. Geleneksel hale getirilen KPSS tekrar dersleri 15 Ocak tarihi itibariyle başladı. Sınava hazırlanan kursiyerler için genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında ara tekrar kampı yoğun ilgiyle gerçekleşiyor. 21 Ocak tarihine kadar devam edecek olan tekrar dersleri Görsel Eğitim Kurumları öğretmenlerinin katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleşiyor.
Tekrar kampı, uzman eğitmenler eşliğinde ders çalışma teknikleri, konu anlatımları, deneme sınavları ve birebir destek imkanlarıyla adayların en iyi şekilde sınava hazırlanmasını sağlıyor. Tekrar dersine katılan kursiyerler düzenlenen kamptan ötürü Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti. KPSS’ye hazırlanan Raylı Sistemler Yol Teknolojisi mezunu Mustafa Duymuş, tekrar kampının çok faydalı geçtiğini söylerken, “Kampı düzenleyen hocalarımıza ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. ücretsiz olması çok önemli. Tekrarlar bizim için çok önemli ve tekrar yaptıkça da sınava daha iyi hazırlanıyoruz” dedi. Arkeoloji Bölümü öğrencisi Sevda Kızıldağ ise “Kurstan çok yüksek verim alıyoruz. Belediyemize ve dershanemize teşekkür ederim” ifadelerini kullanırken, kursiyerlerden Safa Ayaz da “Kampta detaylı bir şekilde tekrar yapıyoruz. Belediyemiz bizi düşünüyor, her zaman yanımızda. Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu Çiğdem Yalçın ise “ Özel sektörde çalışıyorum ve tekrar derslerine katılmak için yıllık izin aldım. Çok güzel gidiyor. Hocalarımız da çok iyi anlatıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e kursun düzenlenmesine öncülük ettiği için teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin