BİYOGRAFİ

2023'e Anıl Alan'ın Eserleri Damga Vuracak

2023'e Anıl Alan'ın Eserleri Damga Vuracak

Baba tarafından Eski Malatya'lı Anne tarafından Adıyaman Çelikhan'lı olan Ses Sanatçısı Anıl Alan Müzik Piyasası ve Sosyal Medyada ilgi çekiyor.

Müziğe çok küçük yaşlarda başlayan Sanatçı Anıl Alan 4 Yıl Türkiye'nin önde gelen Müzik Otoriterlerinden ve hocalarından Şan dersleri aldı. Birçok Ünlü Müzik otoriterleri, yönetmenleri ve söz yazarları ile çalışan Anıl Alan Özgün ve Türk Halk Müziği'nin Ünlü Sanatçısı ve Bestekarı Nurettin Reçber'in eseri Ciran ile Ulusal ve Yerel Radyo ve TV'ler hariç tüm sosyal medya platformlarından 100 milyon izlenilme ve takip edilme ile dikkatleri üstüne çekti.

Türk Halk Müziği , Özgün Müzik , Fantazi Müziği , Pop Müziği ve Slow tarzı eserleri başarı ile seslendiren Sanatçı özellikle gençlerin gönlünde taht kuran en son esri ÇAT KAPI ile Türkiye'nin gündemine oturdu. Seslendirdiği eserleri dillerden dillere dolaşan Anıl Alan'ın başarısı Dünyaca Ünlü Amerikalı Rock Yıldızı Joe Lynn Turnerin dikkatini çekti.

Anıl Alan Amerikalı Rock Yıldızını Sesiyle Büyüledi!

Sanatçı Anıl Alan, İstanbul'a konser için gelen Dünya'ca Ünlü Amerikalı Rock Yıldızı Joe Lynn Turner ile Sultanahmette bir restoranda bir araya gelip sohbet etti. Rock Yıldız Turner Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerinden tadarken, Anıl Alan Rock Yıldıza milyonların beğendi eserlerden kısa bir müzik ziyafeti çekti. Sanatçı Anıl Alan müziğin evrensel bir dil olduğunu belirterek kendisini dinleyen Amerikalı Rock Yıldızı Joe Lynn Turner'in ses renginden ve Türk Müziğinden çok ciddi etkilendiğini söyledi.

Amerikalı Rock Yıldızı Joe Lynn Turner'e kendisi ile çok önemli bir projede birlikte olmak istediğini ve birlikte düet yapmak için söz aldığını dile getiren Anıl Alan amacının Türk Kültürünü ve Müziğini dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi.

Kısa bir zaman önce Memleketi Malatya'ya aile ziyareti için gelen Sanatçı Anıl Alan, Bundan sonra Memleketim olan Malatya ve Adıyaman'a sık sık geleceğini burada Halk Konserleri ile Hemşehrileri ile bir araya geleceğini ve Malatya ve Adıyaman Türkülerini ve eserlerini seslendireceğini söyledi. Malatya ve Adıyaman'da bulunduğu süre içerisinde kendisine destek veren tüm Radyo , TV ve basın mensuplarına teşekkür eden Anıl Alan inşallah en kısa zaman içerisinde bir proje ile başta hem Malatya Hemde Adıyaman'da olmak üzere Halk Konserleri vereceğini belirtti.

Ünlü Sanatçı Anıl Alan başta tüm hemşehrileri olmak üzere kendisine destek veren herkese ve hayranlarına teşekkür ederek Türkiye'nin 100 Kuruluş yılı olan 2023'te hayranları ile tüm Türkiye'nin dilinden düşürmeyeceği bir birinden güzel eserlerle 2023 yılına damga vuracağını belirterek 2023 Yılının başta Ülkemize ve Tüm insanlığa hayırlar getirmesini , savaşların , salgınların, kavganın olmadığı insanların mutlu olduğu bir yıl diliyorum diyerek tekrar kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

AdminAdmin