Medya Malatya
Medya Malatya
GENEL

Deprem sonrası büyük korku yaşayan vatandaşlar parklara akın etti

Deprem sonrası büyük korku yaşayan vatandaşlar parklara akın etti
Paylaş:

Yeşilyurt ilçesinde yaşanan 5.3 büyüklüğündeki deprem sonrası korkuyla kendilerini dışarı atan vatandaşlar güvenli buldukları parklara akın etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıktığı illerden biri olan Malatya’da tekrar deprem korkusu yaşandı. Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48'te meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşayan vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Depremin korkusunu yeniden yaşayan vatandaşlar, güvenli alan olan parklara akın ederek beklemeye başladı. 6 Şubat'ta yaşanan büyük deprem gibi sarsıldıklarını söyleyen vatandaşlardan kimileri geceyi parkta geçireceğini belirtti. Bazıları ise gecenin ilerleyen saatlerinde evlerine döneceğini söyledi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı

Akışın sonuna geldiniz.