Medya Malatya
Medya Malatya
GENEL

MASKİ'den bulanık akan kaynak suyuna ilişkin açıklama:

MASKİ'den bulanık akan kaynak suyuna ilişkin açıklama:
Paylaş:

Kamuoyunun Dikkatine

Bilindiği üzere 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin sonrasında şehrimizin su ihtiyacını karşılayan doğal kaynak suyumuzda bulanıklık oluşmuştu. Kaynak suyumuz 6 Şubat depremi öncesi NTU (Suyun bulanıklık değeri) değerlerine dönmüş olup, Sağlık İl Müdürlüğü tarafından içilebilir raporu verildikten sonra ikinci bir açıklama ile kamuoyuna bilgi verilecektir.

MASKİ Genel Müdürlüğümüze ait içme suyu depolarımızın temizlik ve hijyen çalışmaları tamamlanmıştır. Hemşehrilerimizin bireysel su depoları temizleme çalışmalarını yapmaları önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.