Medya Malatya
Medya Malatya
GENEL

Kışla Caddesi'nde elektrik kesintisine esnaftan tepki

Kışla Caddesi'nde elektrik kesintisine esnaftan tepki
Paylaş:

Malatya'da 6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmaları yapılacak olan Saray Mahallesi'nde esnafa iş yerlerini tahliye etmeleri için tanınan sürenin dolmasının ardından Kışla Caddesi'nde elektrik kesintileri devam ediyor.
Malatya'da deprem sonrası kent merkezinin yeniden inşa süreci devam ederken, rezerv alan ilan edilen Saray Mahallesi Kışla Caddesi'nde esnaf kendilerine verilen tahliye süresinin sonunda iş yerlerini boşaltmayınca iddiaya göre daha önce elektrikleri kesilen bölgede bugün de kesinti yaşandı. Duruma tepki gösteren bölge esnafı, rezerv uygulamasının hukuksuz oluğunu belirterek, iş yerlerini boşaltmayacaklarını söyledi. Elektrik kesintilerinin planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydeden esnaflar, taşınma için belirtilen alanlarda altyapı çalışmalarının tamamlanmadığını, mağdur edildiklerini ifade etti.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.