Medya Malatya
Medya Malatya
EKONOMİ

Sadıkoğlu ve Torunoğlu’ndan iş birliği vurgusu

Sadıkoğlu ve Torunoğlu’ndan iş birliği vurgusu
Paylaş:

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Odalarını ziyaret eden Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette, deprem sonrası Malatya ve Adıyaman’da yaşanan ekonomik kayıplar, iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve yeniden yapılanma sürecinde atılabilecek ortak adımlar ele alındı.

Ziyarette konuşan başkanlar, 6 Şubat depremlerinin bölge ekonomisinde derin izler bıraktığını belirterek, Malatya ve Adıyaman’ın daha hızlı ayağa kalkabilmesi için Odalar arası iş birliğinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Başkan Sadıkoğlu, Başkan Torunoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, deprem sonrası süreçte dayanışma ve ortak hareket etmenin hem ticaretin hem de sanayinin canlanmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.