Medya Malatya
Medya Malatya
SANAT

26. Kayısı Festivalinde Elif Buse Doğan ve Alişan Malatyalılarla Buluştular

26. Kayısı Festivalinde Elif Buse Doğan ve Alişan Malatyalılarla Buluştular
Paylaş:

26'ncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Elif Buse Doğan ve Alişan sahne aldı. Malatyalı sevenleriyle buluşan ünlü sanatçılar, sahnede güzel anlara imza attılar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arkası otopark alanında 21 Temmuz Pazar günü (bugün) saat 20.30 ‘da Elif Buse Doğan ile başlayan konser etkinliği daha sonrasında Alişan ile devam etti.

Konserinin başlamasıyla birlikte sahneye çıkan genç sanatçı Elif Buse Doğan, enerjisi ve güzel sesiyle konsere gelen Malatyalı müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. 'Samsak Döveci' türküsüyle tanınan Elif Buse Doğan, 7'den 70'e herkesi coşturdu. Konsere katılanlar Malatyalılar unutulmaz bir konsere tanıklık ettiler.

Konserin tamamlanmasıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Elif Buse Doğan’ a çiçek takdim ederek, kayısı ikramında bulundu.

“Ben Fahri Bir Malatyalıyım”

Elif Buse Doğan’dan sonra sahneye çıkan Alişan konser öncesinde bir konuşma yaparak, “Dünyada yaşanan yazılım krizinden dolayı Cuma günü gelemedim. Yemin ediyorum arabaya atlayıp gelecektim ama İstanbul’dan Malatya’ya gelmem saat 23.00’ü bulurdu. Şimdi bugüne kısmet oldu. İnşallah hepimiz için moral akşamı olacak. 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir buçuk yıl geçti. Depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsinin mekânı cennet olsun. Allah bir daha ne ülkemize ne de dünyada hiçbir ülkeye böyle bir facia yaşatmasın. Depremden sağ kurtulan herkese de çok çok geçmiş olsun. Allah’ın izniyle Malatya, bugünleri de atlatacak. Ayrıca geçmiş yıllarda dizi çekimi için 3 ay Malatya’da kaldım. O nedenle ben fahri bir Malatyalıyım. Burada akrabalarım da çok. Malatya’da böylesine coşkulu karşılanacağımı biliyordum” dedi.

Sanatçı Alişan’ın konuşmalarının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Alişan’a da kayısı ikram ederek, çiçek takdim etti. Başkan Sami Er, konsere katılan tüm hemşehrilerine iyi eğlenceler diledi. Akabinde Alişan, kendini dinlemek için Büyükşehir Belediye Binası Arkası Otopark Alanında dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.