Medya Malatya
Medya Malatya
GÜNDEM

78 kişiye mezar olan Hakimbey Apartmanında anma etkinliği

78 kişiye mezar olan Hakimbey Apartmanında anma etkinliği
Paylaş:

Asrın felaketinin yıl dönümünde Malatya’da 78 kişiye mezar olan Hakimbey Apartmanında depremin yıl dönümünde depremzedeler, kaybettikleri yakınlarını anmak için nöbet tuttu.


6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Malatya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği Hakimbey Apartmanında, saatler 14.17’yi gösterdiğinde anma programı düzenlendi. Battalgazi ilçesine bağlı Mehmet Buyruk Caddesi üzerindeki yer alan Hakimbey Apartmanında aralarında Milli Basketbolcu Nilay Akdoğan'ında bulunduğu 78 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.
Enkazının kaldırıldığı alana gelen depremzedeler, burada 'Adalet-6 Şubat, Hakimbey- 4.17' yazarak kaybettikleri yakınları için saygı duruşunda bulundular. Duygusal anların yaşandığı anmada depremzede vatandaşlar, kaybettikleri canlar için uzun süre gözyaşı döktü.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.