Medya Malatya
Medya Malatya
GENEL

86 saat sonra enkazdan 2 kardeş sağ çıkartıldı

86 saat sonra enkazdan 2 kardeş sağ çıkartıldı
Paylaş:

Van’ın Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde enkaz altında kalan Beyza ve Abdulhalim Yetiş kardeşleri 86 saat sonra sağ çıkardı.

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Meydana gelen depremlerde 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Deprem bilançosunun ağır olduğu illerden biri olan Malatya'ya giden Van’ın Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile korucular büyük bir çaba sarf ediyor. Gece gündüz görev yapan ekipler, Sıtmapınarı Mahallesi Zapcıoğlu Caddesi üzerindeki 8 katlı Yetiş apartmanının 2 katından enkaz altında kalan 14 yaşındaki Beyza ve 9 yaşındaki kardeşi Abdulhalim Yetiş’i 86 saat sonra sağ olarak kurtardı. Ekipler, iki çocuğu da sağlık ekiplerine teslim etti. Aynı binada Beyza’nın annesi, ikiz kız kardeşi ile diğer kardeşini kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Dördüncü günde umutlar yeniden yeşerdi

Akışın sonuna geldiniz.