Medya Malatya
Medya Malatya
GÜNDEM

Acemi kasaplar soluğu acil servislerde aldı

Acemi kasaplar soluğu acil servislerde aldı
Paylaş:

Malatya'da Kurban Bayramı'nın 1. gününde kurban kesmek isteyen acemi kasaplar yanlışlıkla kendilerini kesince soluğu acil servislerde aldı.

Kurban Bayramı'nın 1. gününde tüm Türkiye'de olduğu gibi deprem bölgesi Malatya'da da acemi kasaplar kurban yerine yanlışlıkla kendilerini kesti. Bacağından, kolundan, ayağından, parmağından yaralanan acemi kasaplar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu.

Bazı vatandaşlar da kurban tepmesi sonucu yaralanırken kendilerini yaralayarak hastaneye gelen vatandaşlar, yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Et tüketimiyle ilgili uzmandan uyarı geldi

Akışın sonuna geldiniz.