Medya Malatya
Medya Malatya
POLİTİKA

Ağbaba’dan Malatyaspor ve Deprem Bölgesine Destek Çağrısı

Ağbaba’dan Malatyaspor ve Deprem Bölgesine Destek Çağrısı
Paylaş:

CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Malatyaspor ve deprem bölgesindeki spor kulüplerine destek verilmesini istedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi görüşülürken konuşan Ağbaba, deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti. Ağbaba, Bakan Bak’a, “Depremde yıkılan şehirlerde milli maçları oynatmayı düşünüyor musunuz? Geçtiğimiz aylarda voleybol milli takımımız maç yaptı. Futbol takımıyla ilgili bir planlamanız var mı? Deprem bölgesinin moral bulması için böyle bir talebimiz var. Ayrıca Malatyaspor çok kötü günler geçiriyor. Takıma destek olmayı düşünüyor musunuz? Deprem bölgesindeki takımların desteklenmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hekimhan’a Yüzme Havuzu Sözünü Aldı

Ağbaba, görüşmeler sırasında Hekimhan’a yüzme havuzu talebini de iletti. Bakan Osman Aşkın Bak, talebi yatırım planına alacaklarını söyledi. Tutanaklara yansıyan diyalogta Bakan Bak, “Deprem bölgesi öncelikli, her tarafa havuz yapıyoruz. Hekimhan’a da yapacağız” ifadelerini kullandı. Ağbaba ise, “2026’da olmazsa Plan ve Bütçede tekrar konuşuruz” dedi.

Görüşmeler sırasında Başkan Mehmet Muş da, “O zamana gidip bir de orada yüzeceğiz, merak etmeyin” diyerek esprili bir şekilde programa katıldı.

Ağbaba’nın girişimi, Malatya’da spora ve deprem bölgesindeki kulüplere destek sağlanması açısından dikkat çekti.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

POLİTİKA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.