Medya Malatya
Medya Malatya
ÇEVRE

Akoğuz'da Bin 740 Konutun Anahtar Teslimi Başlıyor

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Akoğuz 1. ve 2. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimi başlıyor.

Akoğuz'da Bin 740 Konutun Anahtar Teslimi Başlıyor
Paylaş:

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Akoğuz 1. ve 2. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimi başlıyor.

 

Toplam bin 740 konut ile 29 iş yerini kapsayan projede anahtar teslimlerinin 9 Temmuz Çarşamba günü başlayacağı bildirildi. Yetkililer, ilk anahtar teslim programının aynı gün saat 13.30'da Akoğuz'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

 

Açıklamada, deprem sonrası inşa edilen konutların modern mimari anlayışıyla, güvenli ve konforlu yaşam alanları sunacak şekilde hayata geçirildiği belirtilerek, projenin kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

 

Projeye katkı sunanlara teşekkür edilen açıklamada, yeni konut ve iş yerlerinin hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.