Medya Malatya
Medya Malatya
KAZA

Arguvan'da çapa motoru devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Arguvan'da çapa motoru devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Paylaş:

Arguvan'da sürücünün kontrolünden çıkan çapa motoru devrildi. Kazada, sürücü hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.
Kaza, Arguvan ilçesi Akgören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Arguvan istikametine seyir halinde olan Ali Erdem Sayın’ın (46) kullandığı çapa motoru sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, B.S. (61) yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine, jandarma, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edilirken hayatını kaybeden Ali Erdem Sayın’ın cenazesi adli tıp kurumuna yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan B.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KAZA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.