Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Arkadaşının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti

Arkadaşının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti
Paylaş:

Malatya’da, iddiaya göre, arkadaşının kazara ateşlediği silahından çıkan kurşunun isabet ettiği genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, gecenin ilerleyen saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Hasan Varol Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, Hakan A. (35) arkadaşı ile birlikte bir araya geldikleri evde bir süre sohbet ettikten sonra arkadaşının kazara ateş alan silahtan çıkan kurşunun hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hastaneye kaldırılan Hakan A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Olay ilgili üç kişi gözaltına alınırken, hastanedeki işlemleri tamamlanan Hakan A.’nın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kadılı mahallesinde içme suyu sevinci

Akışın sonuna geldiniz.