Medya Malatya
Medya Malatya
POLİTİKA

Babacan: KOSGEB ödemeleri başladı

Babacan: KOSGEB ödemeleri başladı
Paylaş:

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) daha önce ödeme onayı almış firmalara yönelik ödemelere başladığını duyurdu.

Abdurrahman Babacan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 59 firmaya ödemelerin gerçekleştirildiğini belirtti. Ödemelerin diğer onaylı firmalar için de devam edeceğini kaydeden Babacan, öncelikle ağır ve orta hasarlı firmalara yönelik ödemeler yapılarak sürecin Ocak sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

POLİTİKA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.