Medya Malatya
Medya Malatya
EĞİTİM

Battalgazi Belediyesinden Sınava Hazırlanan Öğrencilere Kütüphane Desteği

Battalgazi Belediyesi Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere sessiz ve düzenli bir çalışma ortamı sunuyor. KPSS Ön Lisans sınavı öncesinde kütüphaneden yararlanan öğrenciler, sağlanan imkânlar dolayısıyla Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesinden Sınava Hazırlanan Öğrencilere Kütüphane Desteği
Paylaş:

Battalgazi Belediyesi Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere sessiz ve düzenli bir çalışma ortamı sunuyor. KPSS Ön Lisans sınavı öncesinde kütüphaneden yararlanan öğrenciler, sağlanan imkânlar dolayısıyla Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesi, Beydağı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi ile öğrencilerin sınav hazırlıklarına destek olmaya devam ediyor. Yaklaşan KPSS Ön Lisans sınavına hazırlanan öğrencilerin de tercih ettiği kütüphane, çalışma alanları ve internet erişimiyle öğrencilere hizmet veriyor. Kitap koleksiyonu ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle bölge halkına da hizmet sunan kütüphane, pazartesi günleri dışında haftanın altı günü 09.00–18.00 saatleri arasında açık tutuluyor. Kütüphaneyi kullanan öğrenciler, sessizliğin yanı sıra temiz ve düzenli çalışma ortamının tercih nedenleri arasında yer aldığını belirtiyor.

“Temiz ve Düzenli Bir Çalışma Ortamı Sunuyor”

KPSS Ön Lisans sınavına hazırlanan Tuğçe Dalkılıç, birkaç aydır kütüphaneden yararlandığını belirterek, “Ön lisans KPSS sınavına hazırlanıyorum. Birkaç aydır ders çalışmak için bu kütüphaneye geliyorum. Kütüphanemizden çok memnunum. Bize gayet temiz ve düzenli bir çalışma ortamı sunuyor. Sınava hazırlanırken ders çalışabileceğimiz böyle bir yerin olması bizim için önemli. Bizlere bu imkânı sunduğu için Battalgazi Belediyesine ve Bayram Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“İnternet İmkânından da Faydalanabiliyoruz”

Aynı sınava hazırlanan Murat Durmaz ise evde ders çalışmak için uygun bir ortamı bulunmadığından kütüphaneyi tercih ettiğini ifade ederek, “KPSS’ye hazırlanıyorum. Evde sınava çalışmak için uygun bir ortamım olmadığı için burayı tercih ettim. Burada gerçekten sessiz bir ortam var. Ders çalışmak için ihtiyaç duyduğumuz ortamı bu kütüphanede bulabiliyoruz. Ayrıca internet imkânından da faydalanabiliyoruz. Sınava hazırlık sürecinde kütüphanenin sunduğu bu imkânlardan memnunuz. Tüm bu imkanları bize sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.