Medya Malatya
Medya Malatya
EĞİTİM

Battalgazi’de “aile akademisi”

Battalgazi’de “aile akademisi”
Paylaş:

Battalgazi Belediyesi, aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve aşılması sürecinde düzenleyeceği “Aile Akademisi” programları ile Battalgazililere rehberlik edecek. 4 aylık konferans programının ilk konuğu olan Yazar Hatice Kübra Tongar, ebeveyn ve çocuk ilişkisi üzerine ailelere geniş bilgiler verecek.

Battalgazi Belediyesi, anne ve çocuk gelişimi eğitimi alanında kitaplar yazan, ulusal radyo ve TV kanallarında çocuk eğitimi programı hazırlayıp sunan Yazar Hatice Kübra Tongar’ı “Aile Akademisi” projesi çerçevesinde düzenlenecek olan konferans ile Battalgazililerle buluşturacak. 4 Eylül Pazar günü saat: 18.00’de Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan konferans programının konusu ise “Bağırmayan Anne ve Babalar” olacak. Programa konuşmacı olarak katılacak olan Çocuk Gelişim Uzmanı ve Yazar Tongar, aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve aşılması, anne, baba ve çocuk ilişkileri üzerine ailelere geniş bilgiler vererek, Battalgazililere rehberlik edecek.

Birçok önemli isim Battalgazi’de konferans verecek

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan “Aile Akademisi” programları, 4 ayda 4 farklı konferans şeklinde gerçekleştirilecek. Aile Akademisi’nin ilk konuğu Yazar Hatice Kübra Tongar konferansının ardından, Ekim ayında Yazar Saliha Erdim, huzurlu ailenin şifrelerini Battalgazililerle paylaşacak. Kasım ve Aralık ayında düzenlenecek olan konferanslarda ise Yazar Alişan Kapaklıkaya ve Yazar Said Ercan Aile Akademisi’nin konukları olacak.

Yazar Tongar’dan özel davet

Konferansta toplumun en temel taşı olan aile üzerine Battalgazililere önemli bilgiler aktaracak olan Yazar Hatice Kübra Tongar, “Malatya, 4 Eylül Pazar günü saatler 18.00’i gösterdiğinde Ömer Halisdemir Konferans Salonunda sizleri bekliyorum. Bağırmayan anne babaları konuşacağız. Çocuklarımıza sınır çizerken sinirli olmak zorunda değiliz. Peki, ne yapalım? Bu soruların cevaplarını hep birlikte konuşacağız. Hepinizi bu güzel konferansa bekliyorum” şeklinde konuştu.

“Tüm vatandaşlarımız davetlidir”

Konferansa tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Osman Güder, “Alanlarında uzman ve Türkiye’de birçok konu üzerinde bilimsel çalışma yapan yazarlarımızı, Aile Akademisi konferanslarımız çerçevesinde ilçemizde ağırlıyoruz. Konferansımızın ilk konuğu Yazar Hatice Kübra Tongar, aile olmanın önemi üzerine önemli bilgiler verecek. Aile ne kadar sağlam olursa toplumumuzda o kadar sağlam olur. Bu

konferansa tüm ailelerimizi, çocuklarımızı, yeni bir aile kuracak gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı konferansımıza davet ediyorum” dedi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Cezaevi, üretim tesisi oldu

Akışın sonuna geldiniz.