Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Camide silahla vuruldu: o anlar kameralar tarafından kaydedildi

Camide silahla vuruldu: o anlar kameralar tarafından kaydedildi
Paylaş:

Malatya’da bir kişi abdest almak için girdiği caminin tuvaletinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanırken o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, 15.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özer Sokak'a gelen bir ticari araçtan inen şahıs, caminin tuvaletine abdest almak için giren M.E.’ye (32) tabancayla ateş açtı. Saldırı anlarının saniye saniye kameralara yansıdığı olayda sağ bacağına kurşun isabet alan M.E. yaralandı. Olay sonrası ticari araç bölgeden hızla uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, bölgede inceleme yapan ekipler iki adet boş kovan buldu.

Olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ö.Y.’nin olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra Yunus ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.