Medya Malatya
Medya Malatya
İLÇE HABERLERİ

CHP Doğanşehir’de Koca İle Yola Devam Dedi

CHP Doğanşehir’de Koca İle Yola Devam Dedi
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yapılan seçimde mevcut başkan Memet Koca 95 oy alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Diğer aday Kemal Özdaş ise 12 oyda kaldı.

Kongrede konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102 yıllık bir geleneğe sahip olduğunu belirterek, “Partimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir. Darbeler, baskılar ve kapatılmalara rağmen her zaman dimdik ayakta durmuştur” dedi.

Yıldız, iktidarın CHP’yi hedef aldığını savunarak, “Değişim kurultayı sonrası Sayın Özgür Özel genel başkanımız oldu ve partimiz birinci parti çıktı. Bu nedenle partimizle uğraşılmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun yargı sürecine de değinen Yıldız, “O mahkemelerde asıl yargılanan AKP iktidarı oldu. Ekrem İmamoğlu dimdik ayakta duruyor” diye konuştu.

Kongrede yeni yönetim listesi de açıklandı. Başkan Memet Koca’nın listesinde Bülent Aslan, Özcan Birişik, Hasan Bozkurt, Levent Çelen, Ahmet Dalkılınç, Hüseyin Döndaş, Aydın Evli, İbrahim Kaçmaz, Gülten Kalik, Talat Özcan, Ali Kemal Pencar ve Gaffar Yıldırım yer aldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

İLÇE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yeşilyurtspor Uzatmalarda Puanı Kurtardı

Akışın sonuna geldiniz.