Medya Malatya
Medya Malatya
ÇEVRE

Doğanşehir’de 23 Haneli Mezranın Yol Çilesi

Doğanşehir ilçesine bağlı Beğre Mahallesi’nde yaklaşık 23 hanenin yaşadığı mezrada, uzun süredir devam eden yol ve altyapı sorunları vatandaşları mağdur ediyor. Bozuk yolları kendi imkânlarıyla onarmaya çalışan mahalle sakinleri, yetkililerden kalıcı çözüm bekliyor.   Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Beğre Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, uzun süredir çözülemeyen yol ve altyapı sorunlarına tepki gösterdi. Yaklaşık 23 hanenin bulunduğu mezrada yolların bozuk olması, günlük yaşamı olumsuz etkilerken ulaşımı da güçleştiriyor. Özellikle hayvancılıkla geçimlerini sağlayan mahalle sakinleri, mevcut yol şartları nedeniyle hem günlük ihtiyaçlarını karşılamakta hem de hayvancılık faaliyetlerini sürdürmekte zorluk yaşadıklarını belirtti.   Yollarını kendi imkânlarıyla onarmaya çalışıyorlar   Yıllardır devam ettiğini belirttikleri sorunlara çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, ulaşımın tamamen aksamaması için bozuk yolları kendi imkânlarıyla onarmaya çalışıyor. Yolun bazı bölümlerinde oluşan bozulmalar nedeniyle araç geçişlerinin güçleştiğini ifade eden mezra sakinleri, özellikle olumsuz hava koşullarında ulaşımın daha da zorlaştığını dile getirdi.   Yetkililerle yaptıkları görüşmelerden sonuç alamadıklarını öne süren mahalle sakinleri, yaşadıkları mağduriyeti sosyal medyadan dile getirdiler. Seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, yaklaşık 23 hanenin yaşadığı mezrada yol ve altyapı sorunlarının artık kalıcı olarak çözüme kavuşturulmasını istedi.   Mahalle sakinleri, yolların bakım ve onarımının yapılarak güvenli ulaşımın sağlanması için ilgili kurumlardan çalışma başlatılmasını bekliyor.

Doğanşehir’de 23 Haneli Mezranın Yol Çilesi
Paylaş:

Doğanşehir ilçesine bağlı Beğre Mahallesi’nde yaklaşık 23 hanenin yaşadığı mezrada, uzun süredir devam eden yol ve altyapı sorunları vatandaşları mağdur ediyor. Bozuk yolları kendi imkânlarıyla onarmaya çalışan mahalle sakinleri, yetkililerden kalıcı çözüm bekliyor.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Beğre Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, uzun süredir çözülemeyen yol ve altyapı sorunlarına tepki gösterdi. Yaklaşık 23 hanenin bulunduğu mezrada yolların bozuk olması, günlük yaşamı olumsuz etkilerken ulaşımı da güçleştiriyor.

Özellikle hayvancılıkla geçimlerini sağlayan mahalle sakinleri, mevcut yol şartları nedeniyle hem günlük ihtiyaçlarını karşılamakta hem de hayvancılık faaliyetlerini sürdürmekte zorluk yaşadıklarını belirtti.

Yollarını kendi imkânlarıyla onarmaya çalışıyorlar

Yıllardır devam ettiğini belirttikleri sorunlara çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, ulaşımın tamamen aksamaması için bozuk yolları kendi imkânlarıyla onarmaya çalışıyor.

Yolun bazı bölümlerinde oluşan bozulmalar nedeniyle araç geçişlerinin güçleştiğini ifade eden mezra sakinleri, özellikle olumsuz hava koşullarında ulaşımın daha da zorlaştığını dile getirdi.


Yetkililerle yaptıkları görüşmelerden sonuç alamadıklarını öne süren mahalle sakinleri, yaşadıkları mağduriyeti sosyal medyadan dile getirdiler.

Seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, yaklaşık 23 hanenin yaşadığı mezrada yol ve altyapı sorunlarının artık kalıcı olarak çözüme kavuşturulmasını istedi.

Mahalle sakinleri, yolların bakım ve onarımının yapılarak güvenli ulaşımın sağlanması için ilgili kurumlardan çalışma başlatılmasını bekliyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.