Medya Malatya
Medya Malatya
ÇEVRE

Dolu yolları kapattı, çok sayıda araç yolda kaldı

Dolu yolları kapattı, çok sayıda araç yolda kaldı
Paylaş:

Hekimhan ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonra ilçe beyaza bürünürken, ulaşımda zorluklar yaşandı çok sayıda araç yolda kaldı.

Malatya’da bir süredir etkili olan sağanak yağış yer yer doluya dönüştü. Hekimhan ilçesi ve çevresinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ekili tarlalara ve ağaçlara zarar verirken, Güzelyayla ile Kurşunlu Mahallelerinde yollar beyaza büründü, ulaşımda zorluklar yaşandı.

Araçların ilerlemekte güçlük çektiği bölgelerde iş makileri ile çalışmalar başlatılırken, bazı noktalar da ise sel oluştu. Yağış sonrası ulaşımda yaşanan aksaklıkların giderilmesi için ekiplerin başlatmış olduğu çalışmalar ise sürüyor.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.