Medya Malatya
HV
05 HAZİRAN Cuma 00:59

İki Bina Arasına Sıkışan Kedi 2 Saatlik Çalışmayla Kurtarıldı

ÇEVRE
İki Bina Arasına Sıkışan Kedi 2 Saatlik Çalışmayla Kurtarıldı

Malatya’da iki bina arasındaki dar boşluğa sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı. Kediye ulaşabilmek için bir evin tuvalet duvarı kırıldı.

Olay, Battalgazi ilçesi Kernek Mahallesi’nde meydana geldi. İki bina arasındaki boşlukta mahsur kalan kedinin sesini duyan vatandaşlar durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, kedinin bulunduğu noktaya ulaşabilmek için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren titiz çalışmanın ardından ekipler, bir evin tuvalet duvarını kontrollü şekilde kırarak kediye ulaştı.

Bulunduğu yerden çıkarılan kedi sağlıklı şekilde kurtarılırken, çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR