Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Kardeşlerin silahlı saldırısına uğrayan esnaf yaralandı

Kardeşlerin silahlı saldırısına uğrayan esnaf yaralandı
Paylaş:

Yeşilyurt ilçesinde iki kardeşin silahlı saldırısına uğrayan bir esnaf yaralandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Turgut Temelli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önce yaşanan ölümlü bir trafik kazası nedeniyle husumet bulunan C.D. ve E.D. kardeşler, esnaf M.B.Ü.'nün iş yerine geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma sonrasında açılan ateş sonucu M.B.Ü. sağ bacağından yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı esnaf, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 2 adet boş kovan bulurken, kaçan kardeşlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.