Medya Malatya
Medya Malatya
ÇEVRE

Malatya - Gürün Karayolları Ulaşıma Açıldı

Malatya - Gürün Karayolları Ulaşıma Açıldı
Paylaş:

Darende’de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatılan Darende–Malatya ile Darende–Gürün karayolları yeniden trafiğe açıldı.

Darende Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Darende–Malatya karayolunun saat 10.45 itibarıyla, Darende–Gürün karayolunun ise saat 11.00 itibarıyla çekici ve kamyonlar hariç olmak üzere tüm taşıt trafiğine açıldığı bildirildi.

Açıklamada, sürücülerin yol ve hava koşullarını dikkate alarak dikkatli ve tedbirli şekilde seyretmeleri istendi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.