Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

Malatya’da Uyuşturucu Sevkiyatına Darbe: 112 Bin Hap Ele Geçirildi

Malatya’da polis ekiplerince uyuşturucu sevkiyatına yönelik düzenlenen operasyonda, bir kamyonette 112 bin 202 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı değerlendirilen şüpheliler fiziki ve teknik takibe alındı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda belirlenen bir kamyonette arama yapıldı. Aramalarda 112 bin 202 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.   Operasyon kapsamında yakalanan 4 şüpheli, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gençleri hedef alan uyuşturucu satıcılarına ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Malatya’da Uyuşturucu Sevkiyatına Darbe: 112 Bin Hap Ele Geçirildi
Paylaş:

Malatya’da polis ekiplerince uyuşturucu sevkiyatına yönelik düzenlenen operasyonda, bir kamyonette 112 bin 202 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı değerlendirilen şüpheliler fiziki ve teknik takibe alındı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda belirlenen bir kamyonette arama yapıldı. Aramalarda 112 bin 202 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 4 şüpheli, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gençleri hedef alan uyuşturucu satıcılarına ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.