Medya Malatya
Medya Malatya
GENEL

MİAD Kadın Kollarından öğrencilere okul öncesi destek

MİAD Kadın Kollarından öğrencilere okul öncesi destek
Paylaş:

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Kadın Kolları tarafından Malatya’da yetim öğrencilere okul öncesinde giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Kadın Kolları Genel Başkanı Gülten Altan beraberinde MİAD Kadın Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Hanife Karaca, Kübra Şengöz, Hatice Gülsoy, Mina Şahintürk, MİAD Malatya Şube Başkanı Mevlüt Alçık ve eşi Reyhan Alçık ile birlikte Yetimler Kervanı Derneği’ni ziyaret etti. Burada Başkan İhsan Çolak’tan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan Karaca, “MİAD Başkanımız Yunus Akdaş’ın da sizlere sevgi ve selamlarını getirdik. Buradaki tüm öğrencilerimizin gelecekleri parlak olur umarım. Bizler her zaman yanlarında olacağız vatana millete hayırlı birer birey olmalarını diliyorum” diye konuştu.
Dernek Başkanı İhsan Çolak’ta MİAD ailesine bu yardımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün 250 yetim öğrencimize spor ayakkabı,  okul kıyafeti ve tüm kırtasiye malzemeleri verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
MİAD’ın yardım programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in eşi Sevgi Er’de katıldı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.