Medya Malatya
Medya Malatya
SİYASET

Murat Aslan; Artık Sadece Dinleyen Değil Soran, Sorgulayan Bir Milletimiz Var

Murat Aslan; Artık Sadece Dinleyen Değil Soran, Sorgulayan Bir Milletimiz Var
Paylaş:

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Artık milletin ve ülkenin bekası için hesabı yıllarca ödeyen değil, vatan için bayrak için deyip oy isteyenlerden yapılan icraatların hesabını soran bir milletimiz var.

Murat Aslan, Bugün Geçici Ticaret Merkezi alanı yanından ticaretlerini devam ettiren esnafımızı ve Malatya Park AVM içerisinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızın   ve esnaflarımızın  deprem sonrası yaşadıkları problemleri dinleme fırsatı bulduk.  Talep ve şikayetlerini dinledik. Sağ olsun hemşerilerimiz bizlere büyük teveccüh ve ilgi alaka gösterdi. Beni en çok sevindiren ise pandemi ve depremler sonrası bu kadar zorluklara rağmen milletimizin esnafımızın ayakta durma mücadelesi ve umutlarını diri tutma gayretleri beni çok mutlu etti.   Allah'ın izni ile milletimizin gözünde gördüğümüz bu ışık bize referans olacak yolumuzu aydınlatacaktır.

Murat Aslan; Artık Hesabı Ödeyen Değil, Hesabın Sonucunu Soran Bir Milletimiz Var

Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Milletimiz o kadar bilinçli gündemi ve siyaseti mükemmel takip ediyor. Vatandaşımız en ince noktasına kadar soruyor ve sorguluyor. Bizleri soru yağmuruna tutmaları projelerimizi sormaları ve kendimizi anlatmamızı istemeleri çok memnuniyet verici bir durum. Demek ki artık hemşerilerimiz öyle birilerinin yönlendirmesi ile sandığa gitmeyecek.  Milletimizin Dayatmayla ısmarlama ile gelen adaylara değil işin ehli   liyakat sahibi projesi olan başkan adaylarını tercih edeceklerini söylemesi bizler dahada heyecanlandırdı dahada çalıma azmimizi arttırdı.

Allah'ın izni ile ben ve birbirinden kıymetli ekibimizle birlikte her gittiğimiz yerde milletimizin sorunlarını dinliyor ve not alıyoruz. Bizim inancımızda istişare kültürü çok önemli biz her ne kadar konuya hakim olsak da gözden kaçırdığımız konular olabilir. Halkımızın sorunlarını birebir bilemeye  biliriz. Zorlukları ve sıkıntıları yaşayan milletimizin kendisidir. Bunun için ortak akıl dediğimiz söz altı doldurularak sözde değil gerçekte hayata geçirilmelidir. İnşallah bizim başkanlığımızda İstişare ile, Ortak Akıl ile halkımızla esnafımızla bir araya gelerek haftalık, aylık halk günleri ve esnaf günleri düzenleyerek sorunları ve güzellikleri birlikte çözüp birlikte paylaşacağız. Ben Odaklı Değil Biz Odaklı bir Belediyecilik Anlayışı ile bu şehri yöneteceğiz dedi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İlk teravih namazı kılındı

Akışın sonuna geldiniz.