Medya Malatya
Medya Malatya
SANAT

“Nefes” Adlı Tiyatro Oyunu Sanatseverlerle Buluştu

“Nefes” Adlı Tiyatro Oyunu Sanatseverlerle Buluştu
Paylaş:

Arapgir Belediyesinin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Nefes” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Arapgir Belediyesi’nin organizasyonuyla, Tiyatro Sanatçısı Nazlı Çığa’nın sahnelediği, müziklerini Sinan Kutlucan’ın bestelediği, Vatan Sevdası ve Kardeşlik temasıyla öğretilerinin türkü ve deyişlerle anlatıldığı “Nefes” isimli tek kişilik oyun Samime Aydınlar Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluştu.

Sanatçı Nazlı Çığa ve Sinan Kutlucan tiyatro severleri müzik eşliğinde tarihsel yolculuğa çıkardı.

“Nefes” isimli tiyatro, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Tiyatroya Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem, kurum amirleri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.