Medya Malatya
Medya Malatya
KÜLTÜR-TURİZM

Polis tiyatrosu çocuklar için sahne aldı

Polis tiyatrosu çocuklar için sahne aldı
Paylaş:

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tiyatro ekibi gösterisi beğeni topladı.
Malatya’da Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve tamamı polislerden oluşan tiyatro ekibi, oynadığı ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ tiyatro oyunu ile polis çocuklarına güzel saatler yaşattı.
Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro etkinliğine Malatya Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ile polis eşleri ve çocukları katıldı. Depremden etkilenen çocuklara yönelik düzenlenen oyun ile çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR-TURİZM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 40 yıldır baba mesleğini sürdürüyor

Akışın sonuna geldiniz.