Medya Malatya
Medya Malatya
DEPREM

Pütürge’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem

Pütürge’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem
Paylaş:

Pütürge ilçesinde gece saatlerinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum yaşanmadı.

AFAD verilerine göre saat 22.36’da meydana gelen depremin merkez üssünün Pütürge olduğu bildirildi. Yerin 12.76 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü.

Depremin Kavaklıdere Mahallesi’ne yaklaşık 1.3 kilometre mesafede meydana geldiği belirtilirken, sarsıntı Malatya merkez ile çevre ilçelerde de hissedildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DEPREM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 2. Amatör Kümede Olaylı Maç

Akışın sonuna geldiniz.