Medya Malatya
Medya Malatya
KAZA

Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı
Paylaş:

Malatya’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya–Ankara kara yolu üzerinde bulunan Hava Lojmanları Kavşağı’nda iki otomobilin karıştığı kaza sabah saatlerinde yaşandı. Kavşakta yaşanan çarpışma sonucu araçlarda bulunan iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapılırken, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KAZA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.