Medya Malatya
Medya Malatya
ASAYİŞ

6 ayrı adreste hırsızlık yapan zanlı yakayı ele verdi

6 ayrı adreste hırsızlık yapan zanlı yakayı ele verdi
Paylaş:

Battalgazi'de 6 ayrı adreste inşaat malzemeleri ile çok sayıda elektronik eşya çaldığı tespit edilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı.
Battalgazi ilçesinde 6 ayrı adreste gerçekleşen hırsızlık olaylarının ardından çalışma başlatan polis ekipleri olayları 38 yaşındaki M.K.’nın gerçekleştirdiğini tespit etti.
Kimliği belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatan ekipler, M.K.’yı yakalayarak gözaltına alırken, zanlının ikametinde yapılan aramalarda çaldıkları eşyalar ele geçirildi.
Gözaltında tutulan M.K.’nın polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bu haber Medya Malatya tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.